• Minden használt Mobiltelefont és Táblagépet készpénzért azonnal megvásárolunk vagy beszámolunk a legmagasabb piaci áron!!!

Szállítási információk

A Mobile Assistance kft. háromféle szállítási lehetőséget biztosít ügyfelei számára:

-Személyes átvétel Budapesti üzletünkben: 1066, Budapest, Teréz Körút 12 (Oktogon)

-Személyes átvétel Hatvani üzletünkben: 3000, Hatvan, Horváth Mihály út 7.

-Házhoz szállítás a GLS futárszolgálat segítségével


-Személyes átvétel esetében természetesen semmilyen extra költség nem terheli vevőinket. A weboldalon megvásárolt termékek az átadás napján névre szólóan vannak csomagolva és a vásárlás kódjának bediktálásával azonnal és hiánytalanul a megrendelő kezébe kerülhetnek! Természetesen kollégáink kijelzővédők vásárlása esetén extra költségek nélkül helyezik fel azokat az adott készülékekre.


-Házhoz szállítás a GLS futárszolgálat segítségével: Minden 5000 Ft.- feletti csomagot a GLS futár segítségével juttatunk el önökhöz. A szolgáltatás díja minden esetben csomagonként 1500 Ft.- Legnagyobb előnye hogy a csomag felvételének pillanatában a vevő emailt kap a kézbesítés várható időpontjáról. Ez az üzenet tartalmazza a csomag értékét és a futár telefonszámát, hogy zökkenőmentes lehessen a kiszállítás vagy az esetleges cím módosítása is. A GLS vállalja hogy a szerződött partnereinek csomagjait Magyarország területén másnapra kiszállítja!


A csomagok kézbesítése hétköznapokon 8-18 óra között várható. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, célszerű munkahelyi címet megadni a zökkenőmentes kiszállítás érdekében! Sikertelen kézbesítés esetén az újraküldés költségét a vevőre terheljük és csak a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani. Csomagolási költséget külön nem számítunk fel!