• Minden használt Mobiltelefont és Táblagépet készpénzért azonnal megvásárolunk vagy beszámolunk a legmagasabb piaci áron!!!

Rólunk

A Kingtel egy eddig még sohasem látott távlatot kíván megismertetni önökkel a Mobiltelefonok rohamosan fejlődő világában. Már több mint 10 év tapasztalatával és ismeretével rendelkezünk, ami segít nekünk hogy a legmegfelelőbb megoldást kínálhassuk az érdeklődőknek! Webshopunkon keresztül elérhetjük azokat az embereket is, akik távol laknak a fővárostól és a lehető legkedvezőbb feltételekkel szeretnének Telefont vagy Tartozékot vásárolni egy megbízható boltból. Természetesen Boltunkban személyesen és barátságosan tudjuk kiszolgálni az érdeklődőket, akik ha ellátogatnak hozzánk, kellemes környezetben biztosan hozzáértő és segítőkész szakemberekkel találkozhatnak. A Mobiltelefonok világában bármilyen kérdés is merülne fel, mi tudni fogjuk rá a megoldást! Weboldalunkon keresztül minden szolgáltatásunk elérhető. Érdemes alaposan átnézni a cégünk által kínált lehetőségeket, mert egyedi megoldásokat kínálunk mobiltelefonokkal kapcsolatos problémák esetében! Árainkkal és kínálatunkkal célunk hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb és legolcsóbb terméket a palettánkon! Szeretnénk elérni, hogy ha már vásárolt nálunk, biztosan újból felkeressen minket, mert az ön elégedettsége számunkra a legfontosabb.


Webshopunkban teljességgel arra koncentrálunk, hogy az online vásárlást megkönnyítsük önnek. A kiválasztott termékek weblapunkon egyszerűen megrendelhetőek és a vevő számára legkényelmesebb módon, házhoz szállítással jutnak el a rendelési címre. Természetesen Boltjainkban személyesen is átveheti rendelését. Gondosan megfogalmazott termékleírásaink, kiegészítve vevőink értékelésével segítenek önnek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában! Webshopunkban az év 365 napján vásárolhat a legkedvezőbb feltételekkel!


Fontosnak tartjuk, hogy személyesen is felkereshetnek minket és segítséget nyújthatunk egyedi problémák esetében is. Számos internetes bolt csak átvevő ponttal rendelkezik, így nincs semmilyen személyes kapcsolat a vevő és az eladó között. Számunkra előny hogy ha személyesen is találkozunk vevőinkkel, azok a legjobb kiszolgálást kapják a legkedvezőbb áron hozzáértő szakemberektől! Erre mindig nagy hangsúly fektetünk és nagyon udvariasak vagyunk! Ha nem ismer még minket, tegyen egy próbát!


Professzionális mobiltelefon szervizzel rendelkezünk Budapesti üzletünkben! Azonnal képesek vagyunk egyedi és bonyolult problémákat megoldani Mobiltelefonokkal kapcsolatban. Végzünk kijelző cseréket, szoftveres és hardveres javításokat. Gyártói Android készülékek hivatalos hálózat függetlenítéssel is foglalkozunk, garanciavesztés nélkül!!! Keressen minket bizalommal, és ígérjük hogy amit lehet azt mi meg is tudunk csinálni a legjobb áron a legrövidebb határidővel!