• Minden használt Mobiltelefont és Táblagépet készpénzért azonnal megvásárolunk vagy beszámolunk a legmagasabb piaci áron!!!

Kijelző Felújítás

Az Országban elsőként megcsináltuk a lehetetlent! Törött de működő kijelzős mobiltelefonok javítását vállaljuk gyári minőségben, az új kijelző árának töredékéért, 6 hónap garanciával! Nézze meg árlistánkat, és olvassa el a következő pár sort ha olcsó és kiváló megoldást keres törött kijelzős mobilja javítására:

Kijelző felújítás árlista:


iPhone 5/5s/5c/SE 7000Ft
iPhone 6 10000Ft
iPhone 6+ 12000Ft
iPhone 6S 15000Ft
iPhone 6s+ 20000Ft
Samsung Galaxy S3 10000Ft
Samsung Galaxy S4 12000Ft
Samsung Galaxy S5 10000Ft
Samsung Galaxy Note2 10000Ft
Samsung Galaxy Note3 10000Ft
Samsung Galaxy Note4 12000 Ft

Ebben a pár sorban szeretnénk bemutatni önnek azt a technikai tudást és előny, amivel cégünk rendelkezik mobiltelefonok javításával kapcsolatban!Eddigiekben Magyarországon a mobiltelefonok kijelzőjét csak egy alkatrészként cserélték, abban az esetben is, ha csak az érintőnek mondott legfelső réteg szilánkos törését tapasztaltuk! Bizonyos gyártók kijelzőinek felépítése lehetővé teszi, hogy a csak plexi sérült LCD-ket gyári minőségben és a gyártással azonos munka folyamatok segítségével felújítsuk, újjá varázsoljuk!!! Ezt mostanáig csak a Youtube legendás videóin láthattuk, mert senki sem tudta azt itthon tökéletes minőségben kivitelezni és felvállalni! Cégünk most elsőként, és egyben az LCD javítások úttörőjeként olcsó és kiváló minőségű megoldást kínál törött kijelzők esetében! Sajnos nem minden gyártó kijelzője újítható fel, ez az adott LCD felépítésén múlik. Samsung LCD-k (Superamoled) esetében magasabb kategóriás készülékeknél az érintőnek nevezett réteg csak egy plexi, aminek fizikális és működésbeli funkciója nincs! Sok esetben leesés okán csak ez a felső réteg sérül, szilánkosan törik, így az alatta jól működő és drága gyári LCD felújítható marad!!! Samsung LCD-k felújítási aránya 10/9 db. Iphone LCD-k esetében a 4. generációtól felfelé a törött plexivel rendelkező de hibátlanul működő sérült kijelzők felújíthatóak!!! A legtöbb esetben leesés okán csak a köznép által érintőnek nevezett plexi szilánkos törése tapasztalható! Tény hogy csúnya és kellemetlen használni (esetleg még meg is vághatjuk magunkat vele), de az alatta jól működő drága kijelző hibátlan marad. Csak azok a kijelzők újíthatók fel, aminek az LCD-je nem sérült(tökéletesen ad képet), és az érintő felülete(digitalizer) is minden esetben hibátlanul működik rajta! iPhone LCD-k esetében a felújítási arány 10/8 db. Sajnos nem minden LCD bírja ki a felújítási folyamatok okozta igénybevételt! Durva szilánkos törés esetében a takarítási folyamatoknál alkalmazott hő és igénybevétel lényegesen magasabb, így sajnos nincs tökéletes felújítási arány! A felújítási megbízásokat csak abban az esetben vállaljuk, ha a megbízó tisztában van ennek kockázatával (eltörhet a kijelző, és akkor sajnos új alkatrésszel kell pótolnunk azt, ha nincs felújított raktáron).

iPhone szerviz árlistánkban minden kijelző cserénél négy ár van feltüntetve! A legmagasabb a teljesen törött kijelzős iPhonokra értendő(nincs kép), ebben az esetben egy gyárival azonos kijelzőt cserélünk megbízóink számára! A második és egyben kedvezőbb áron azoknak a telefonoknak a kijelzőit cseréljük, melyeknek csak a plexije(legfelső rétege) sérült és a megbízó 1 óra alatt szeretné visszakapni mobiltelefonját a szervizünkből!(megvásároljuk a működő kijelzőt, így ennek értékével csökken a javítás ára) A harmadik és egyben legkedvezőbb ár a hibátlanul működő LCD-k felújítására vonatkozik! Mivel az LCD gyári marad és a felújítási folyamat is megegyezik a gyártás folyamatával, ez a legjobb és legkedvezőbb megoldás ügyfeleink számára! Mivel ezeket a javításokat steril körülmények között laborunkban végezzük, a javítás ideje 1 munkanap! Az utolsó ár a törött de jól működő kijelzők megvásárlására vonatkozik!!! Abban az esetben, ha nem nálunk javíttatod a telefonodat, de a cseréltetett kijelző hibátlanul ad képet és az érintője is jól működik, kérd el azt a másik szervizből, mert mi azonnal készpénzt adunk érte, így spórolsz bárhol is szereltettél!!!!

Előnye

A legtöbb esetben gyári LCD-ket újítunk fel, így a látható kép felbontása, színmélysége és képfrissítési sebessége nem változik, így a felújított kijelző jobb minőségű után gyártott társainál!!! A sikeresen felújított LCD sokkal jobb mint a forgalomban szereplő többi alkatrész! Ez a legolcsóbb és legköltséghatékonyabb módszer törött kijelzős telefonok javítására!

Hátránya

Sajnos a kijelzők felújítása bonyolult, időigényes és precíziós folyamat ami országos szinten elsőként végzünk! Egy iPhone 6 gyári LCD felújítása minden munkafolyamatot figyelembe véve 3 óra! Ennek okán a legnagyobb hátrány az, hogy a felújítási megbízásokat minden esetben másnapra tudjuk vállalni!!! Természetesen cseretelefont biztosítunk a javítás ideje alatt!!! Másik hátránya, hogy sajnos nem minden LCD újítható fel! A folyamat sikerességét a törés mértéke és az LCD sérülése nagyban befolyásolja! Sajnos nem látjuk előre, hogy melyik kijelző nem fogja kibírni a felújítási folyamatokat, így a sikertelen felújítások esetében a teljesítés időpontjára a törött LCD-t új alkatrésszel kell helyettesítenünk ha nem áll rendelkezésünkre másik felújított LCD!

Hozd el hozzánk a másnál javíttatott telefonod kijelzőjét, mert mi azonnal készpénzt adunk érte, ezzel is spórolhatsz ha szerencsétlenül jártál és összetört a mobilod kijelzője!