• Minden használt Mobiltelefont és Táblagépet készpénzért azonnal megvásárolunk vagy beszámolunk a legmagasabb piaci áron!!!

Kapcsolat

Rólunk röviden

Önnek a Kingtel-nél kiemelkedő szolgáltatást és kivételes vásárlási élményt nyújtunk. Újra és újra arra törekszünk, hogy ügyfeleinket mindig maximális elégedettséggel és a legkedvezőbb árakkal szolgáljuk ki több mint 10 éve.

 

 

 

Ügyfélszolgálatunk

Büszkék vagyunk a fantasztikus ügyfélszolgálatunkra. A gondosan kiválasztott termékekre koncentrálunk és fantasztikus árakkal ill. szolgáltatásnyújtással kombináljuk őket. Ha azonban úgy találja, hogy nem elégedett az új telefonjával, vagy úgy érzi, szüksége van egy kis extra segítségre a mobiltelefon vagy tablet készülékével kapcsolatban, akkor azt ügyfélszolgálatunkon munkatársaink szívesen segítséget nyújtanak önnek. Csapatunk Budapesten, ill. Hatvanban található. A Kingtel-nél örömmel tölt el minket hogy a vásárlók vissza jelzése alapján kiérdemeltük a megbízható mobiltelefon bolt és szervizes hírnevünket. 


 


A legjobb telefont az ön számára

Ha az online vásárlás nem igazán a te dolgod, vagy ha szeretnél beszélni valakivel szemtől szembe, akkor nyugodtan látogasson el az egyik üzletünk egyikébe. kollégáink kedves fogadtatást fognak biztosítani, és személyesen biztosítják, hogy a legjobb kiszolgálást kapja, a legjobb áron.

 

Miután kiválasztotta a készülékét, nyugodtan tudhatja, hogy nem kell túl sokáig várnia a termék érkezésére. 1-2 munkanapos szállítással egyszerűen megrendelheti. Minden online megrendelést a dedikált forgalmazó cégünkkel együttműködve gondoskodunk arról, hogy a készüléket a legközelebbi munkanapon megkapja.  

 Célunk

Nálunk nem minden a termékekről és a szolgáltatásokról szól. A Kingtel-nél tovább megyünk. Mindig arra törekszünk felülmúljunk magunkat, és hogy meggyőződjünk róla hogy ügyfeleink elégedettsége kiemelkedő. 

Látogasson el hozzánk a boltunk egyikébe vagy online. A feltültetett árak Bruttó árak, és tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. Ezalól kivétel a használt készülékek azokról 0%-os számlát tudunk adni.Üzleteink elérhetősége:                    

Budapest                                                                                                                                                      Hatvan
Cím: 1066, Teréz krt. 12 (Oktogon)                                                                                                          3000, Hortváth Mihály Út 7
Nyitva tartás: H-P: 9-19 óráig - Szo: 10-18 óráig                                                                                    H-P: 9-17 óráig - Szo: 8-12 óráig
Webshop: +3630 503 0330 (A webshop H-P-ig 9-18.-ig hívható!)  - Szerviz: +3630 877 4414                                                                         +3670 616 97 53
Email: kingtelstore@gmail.com                                                                                                                                      Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.