• Minden használt Mobiltelefont és Táblagépet készpénzért azonnal megvásárolunk vagy beszámolunk a legmagasabb piaci áron!!!

Fizetési információk

Cégünk a lehető legkényelmesebb megoldást kívánja nyújtani partnerei számára. Nekünk fontos, hogy önnek a legkedvezőbb fizetési lehetőségeket kínálhassuk fel. Vásárlóink négy fizetési opció közül választhatnak:


Fizetés személyes átvétel esetén boltjainkban:

A megrendelt csomagokat végösszegét személyes átvétel esetén boltjainkban készpénzben és bankkártyával is fizethetik ügyfeleink.


Fizetés előre utalással:

Előnye, hogy a csomag kézbesítésekor már nem kell a számla kiegyenlítésével törődnie, és drágább telefonok rendelése esetén nagyobb összeget a futárnak készpénzben átnyújtania. Ilyenkor a termékek összértékét és a szállítási díjat is el kell utalnia, tehát semmilyen egyéb költség nem terheli vevőinket! Fontos hogy a közlemény rovatba mindig tüntesse fel rendelési azonosítóját. Előre utalás fizetési módot választva, a fizetés teljesítésére 5 munkanap áll rendelkezésére! Amennyiben ez idő alatt az utalás nem történik meg, töröljük megrendelését rendszerünkből!Fizetés utánvéttel:

Partnerünk a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el vásárlóinkhoz a megrendelt termékeket. Ezt az opciót választva a csomag kiszállításakor kell a számla összegét a futárnak készpénzben fizetnie.